woensdag 11 november 2009

2012: de 5de dimensie

Momenteel glijden we langzaam, na zo'n 2100 jaar, van het vissentijdperk het watermantijdperk in. Daarnaast verwachten sommige bronnen op 21 december 2012 een wereldveranderende gebeurtenis waarvan we momenteel in de aanloopfase zitten. Dit uit zich in een bewustzijnsverruiming en verandering in waarneming van de werkelijkheid...

En je kunt er in geloven of niet. Stof tot nadenken geeft het zéker...


De Maya beschaving in Centraal Amerika was en is de meest geavanceerde met betrekking tot de tijdwetenschap. Hun hoofdkalender is de meest accurate van deze planeet. Er is nog nooit een fout opgetreden. Ze hebben zelfs 22 kalenders in totaal die vele tijdcyclussen van het Universum en het Zonnestelsel bestrijken. Sommige van deze kalenders moeten nog bekend gemaakt worden.

Volgens de Maya kalender eindigde de vijfde wereld in 1987. De zesde wereld start in 2012. Dus op dit moment zitten we eigenlijk in een tussenwereld. Deze tijd wordt de 'Apocalyps' of openbaring genoemd. Dit betekent dat de Waarheid geopenbaard zal worden. In deze tussentijd is het ook nodig dat we ons door onze eigen problemen werken, zowel individueel als collectief.

De 6e wereld is volgens de Maya’s nog onbeschreven. Dat betekent dat het aan ons is om de nieuwe wereld en de nieuwe beschaving die we wensen te creëren.

De Maya’s voorspellen ook dat tegen 2012:
- we over een heel nieuwe technologie zullen beschikken die verdergaat dan die we nu kennen
- we het concept tijd en geld zullen overstijgen
- we de 5de dimensie binnengaan nadat we eerst de 4de hebben gepasseerd
- de aarde en het zonnestelsel galactisch gesynchroniseerd zullen worden met de rest van het Universum
- ons DNA ge-upgrade zal zijn (of gereprogrammeerd)

In 2012 zal het plan van ons zonnestelsel weer op 1 lijn getrokken worden met het plan van onze Melkweg. Deze cyclus heeft 26.000 jaar geduurd. Virgil Armstrong beweert ook dat nog twee andere galaxies tegelijkertijd op één lijn getrokken worden. Een echt galactisch evenement!

De tijd is aan het versnellen. Duizenden jaren lang was de Schumann Resonantie oftewel de hartslag van de aarde 7.83 cyclussen per seconde. Het leger gebruikte deze SR als een erg accurate referentie. Maar sinds 1980 is deze resonantie langzaam aan het stijgen. Op dit moment zit hij al aan 12 cyclussen per seconde. Dit betekent dat de dagen nu nog maar 16 uur duren, in plaats van 24 uur.

Tijdens de Apocalyps of de tussentijd zullen veel mensen door enorme persoonlijke veranderingen gaan. Er zullen veel en gevarieerde veranderingen zijn. Voorbeelden: relaties die eindigen, verhuizingen, van baan veranderen of stoppen met werken, verandering in gedrag en denkwijze... (toevoeging 2009: hm... toch alle voorbeelden mogen ervaren in het afgelopen half jaar)

Op elk moment maken we kleine en grote beslissingen. Elke beslissing is gebaseerd op liefde of angst. Kies voor liefde, volg je intuïtie, niet je verstand. Volg je passie en dat 'brandend gevoel van verlangen'.

Gedachtevormen zijn erg belangrijk en hebben veel invloed op je dagelijkse leven. We creëren onze realiteit met onze gedachtevormen. Als we altijd negatief denken, dan trekken we dat ook aan. Als we positief denken, dan zullen we ook positieve mensen en gebeurtenissen aantrekken in ons leven. Wees je bewust van je gedachten en verwijder elke onnodig negatieve of oordelende.

Wees je bewust van het feit dat de media maar gecontroleerd wordt door enkelen. Gebruik je onderscheidingsvermogen. Waarom wordt bepaalde informatie verspreid? Is het een geval van "probleem-reactie-oplossing"? Creëren 'zij' een probleem zodat 'wij' reageren en om een oplossing schreeuwen en bieden 'zij' dan daarna 'hun' oplossing aan? Onthoud dat de oplossing die zij bieden hetgeen is wat zij in de eerste plaats wilden!

Belangrijke punten om te onthouden tijdens de veranderingen tot 2012:
1. Houd altijd contact met de bron van al het leven. De creatieve energie van het Universum. De Allerhoogste
2. Vertrouw op je gevoel en intuïtie
3. Help mensen hun angsten te overwinnen door de positieve effecten van de komende veranderingen uit te leggen
4. Help mensen hun zelfvertrouwen te verbeteren en om hun leven weer meester te worden. Help ze hun eigen macht te hernemen
5. Laat de negatieve krachten ons niet verdelen (verdeel en heers)
6. Herinner je wie je bent. De meesten van ons zijn oude zielen. Wij bezitten creativiteit, seksualiteit, sensualiteit en liefde voor onszelf en anderen
7. Onthoud dat we allen hier zijn om te leren en om ons karma in te lossen. Elk persoonlijk pad is uniek
8. Onthoud dat ieder zijn realiteitsbesef/wereldbeeld verschilt. Oordeel niet
9. Laat elke beslissing die je neemt, gebaseerd zijn op liefde en niet op angst

Bronnen en meer info:
Seriewoordenaar
Niburu
2012.info-pagina

Film-tips:
What The Bleep Do We Know
Down The Rabbit Hole
Something Unknown (2009)

(Dit heb ik geschreven in 2007, op mijn andere (oude) weblog. Ik vond het tijdloos en nog steeds heel 'Marielle'. Daarom heb ik het ook hier op mijn kruimelpad geplaatst en valt het onder de categorie 'uit het stof') :)

2 opmerkingen:

  1. Eventjes kijken hoe jouw weblog werkt door hier iets bij te zetten, hihihi...gluiperd ben ik hè?
    Echt een indrukwekkend blog, dit soort blogs zoek ik. Ik herken ook het nodige hier!!!
    Liefs en groetjes..
    (De flauwe grappen bewaar ik wel voor mijn eigen weblog!)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt bijdragen aan mijn weblog :)
Je kunt altijd reageren met Naam/URL (url kun je leeglaten)

Op de hoogte blijven van reacties na jou? klik op 'Aanmelden via e-mail'

Een fijne dag/nacht verder! Marielle