maandag 4 januari 2010

op verkenning in vacatureland

Vandaag heb ik een sollicitatiebrief verstuurd waar ik nou ècht heel blij van word. En enthousiasme 'moet' je aanwakkeren. Dus bij deze een vreugdevuurtje op mijn kruimelpad. Je bent van harte welkom om het gezellig mee aan te blazen :)

Encouraging blessings, Marielle

campfire-snow-01

5 opmerkingen:

 1. pffffff, hij is roodgloeiend nu ;-)
  Is het astrologisch de goede tijd om te solliciteren? Of kun je beter wachten tot de nieuwe maan? En hoe zit het met mercurius?
  Mijn nieuwsgierigheid naar de sterren en planeten is door jouw verhalen aardig aangewakkerd (over vuurtjes gesproken) en ik binnenkort eens in de bieb op zoek naar boeken. Ben nu in 'het grote boek van de Maan' (Claudia vd Sluis) bezig.
  Je laat het ons wel weten he hoe het afloopt? x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vooropgesteld: het is altijd een prima tijd om te solliciteren :) maar een eerste ontmoeting tijdens mercurius retrograde mondt wel vaak uit in de laatste, of zoals ik al schreef: een contract dat je dan tekent, wordt later nog gewijzigd of wordt al snel weer ontbonden.
  plannen maken of solliciteren tijdens een void maan leidt ook meestal tot niets. tijdens een void maan (void of course moon) maakt de maan geen ingaande aspecten meer met andere planeten. er is dan tijdelijk geen vormkracht meer. zo'n void moon is er in sommige periodes dagelijks en kan enkele minuten tot uren duren. in mijn astrologie-agenda staan die periodes.. redelijk handig ;-)
  maar nogmaals: je moet natuurlijk gewoon leven! en dingen gaan zoals ze gaan.

  over mn sollicitatie.. ik kreeg vandaag een mail: de sollicitatietermijn was al verstreken en de eerste gesprekken al geweest. ik was dus gewoon te laat! de vacature was gaan 'zwerven' via andere sites. ik kan je niet vertellen hóe teleurgesteld ik was toen ik dat las. maar ik hou nog even goede moed en hoop op een tweede ronde... als het zo moet zijn dat ik daar kom te werken, dan gebeurt dat ook ;-)

  leuk dat ik jouw enthousiasme wat betreft astrologie aangewakkerd heb! :) de astrologie gids van judy hall (uit zo'n hele serie met gidsen) is heel leuk, prettig en helder geschreven en gevisualiseerd. als je meer van het lezen bent en diep(er) de stof in wilt duiken raad ik boeken van o.a. karen hamaker-zondag en liz greene aan. veel plezier ermee

  en ik laat natuurlijk weten of deze sollicitatie toch nog een vervolg krijgt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He wat jammer! Ik heb de auteurs opgeschreven en ga eens neuzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blaas lekker mee jouw enthousiasme en dat van je toekomstige werkgevers aan! Hopelijk hoor je snel iets van hen. Hoe positiever hoe beter natuurlijk.

  Dankzij jouw lieve berichtje ben ik jouw kruimeltjes tegen gekomen! Dat je nog heel veel succes, liefde, licht en wijsheid op jouw pad moge vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oww ik was zo blij voor je...
  maar nu lees ik dat je te laat was in de racties...he wat jammer!

  We gaan snel ff daten meis!
  XX Anne

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt bijdragen aan mijn weblog :)
Je kunt altijd reageren met Naam/URL (url kun je leeglaten)

Op de hoogte blijven van reacties na jou? klik op 'Aanmelden via e-mail'

Een fijne dag/nacht verder! Marielle